Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Albayrak: Kimse Türkiye'ye akıl vermeye kalkmasın

Düzenleyen:
Bakan Albayrak: Kimse Türkiye'ye akıl vermeye kalkmasın

POLİTİKA Haberleri

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, Afrin harekâtına ilişkin, "Kimsenin toprağında gözümüz yok. Kimse Türkiye'ye akıl vermeye kalkmasın. Bu ülke terörden canı yanıyorsa gereğini yapacaktır" dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İstanbul'da Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)'nın Suriye'nin Afrin bölgesindeki terör yapılanmalarına yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı'na ilişkin açıklamalarda bulundu. Bu dönemde gerçekleştirilen mücadelenin tarihtekinden daha zor olduğunu vurgulayan Albayrak, "Kimsenin toprağında gözümüz yok" dedi.

Albayrak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Kimsenin toprağında gözümüz yok. Bu dönemdeki mücadele tarihte verilen mücadeleden çok daha zor. Kimse Türkiye'ye akıl vermeye kalkmasın. Batı, terörle mücadelede sınıfta kaldı. Bu ülke terörden canı yanıyorsa gereğini yapacaktır. Kimin terörün sözcülüğüne soyunduğunu hepimiz görüyoruz. Çocuklar silahlı militana dönüştürülürken neredeydiniz?"

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...