Saadet ile uyum görüşmesi

Saadet ile uyum görüşmesi

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu kabul etti.

Haber Merkezi ANKARA

Daha önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ile bir araya gelen Karamollaoğlu, dün de AK Parti Genel Merkez’de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. Karamollaoğlu, partiye gelişinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı tarafından karşılandı. Karamollaoğlu’nun talebiyle gerçekleşen görüşmede, Erdoğan ile birlikte Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal’ın yanı sıra Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya ile Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ da bulundu. 1,5 saat süren görüşme sonrasında açıklama yapan Karamollaoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanı’na uyum yasaları ile ilgili yaptığımız çalışmayı taktim ettik, fikirlerimizi, kanaatlerimizi söyledik. Son gelişmelerle ilgili bir fikir teatisinde bulunduk” dedi. Karamollaoğlu, seçim ittifakı yönündeki soruları ise cevapsız bıraktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...