Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bahçeli'den Başbuğ'a: Fok balıklarını mı anlatacaktım

Bahçeli'den Başbuğ'a: Fok balıklarını mı anlatacaktım

POLİTİKA Haberleri

Bahçeli, ‘Afrin siyasete alet edilmemeli’ diyen Başbuğ’a seslendi: “Beka mücadelesini konuşmayacak da neyi konuşacağız? Fok balıklarının nasıl yaşadığını mı anlatalım?”

BEYAZ SARAY’A SESLENDİ: DOST MUYUZ, DÜŞMAN MI?
Beyaz Saray yönetimi açık açık söylesin: Dost muyuz, düşman mı? Devam mı, tamam mı? Türkiye’yi tehdit ettiğini zanneden ABD’li generaller ve terörist hısımları belli ki bizi tanımamışlardır. ABD ile yaşanacak temas trafiği önümüzdeki süreçte çok şeye gebedir. Bizim beklentimiz nettir, Suriye’de verilen sözler tutulmalıdır. Aksi halde Türkiye gereğini yapar. Herkes ayağını denk alsın, kimse Türk milletine Menbiç’ten parmak sallamaya kalkışmasın.
Türkiye Afrin’de yedi düvelle adı konmamış bir savaş halindedir. Karşımızda PKK/PYD/YPG’nin yanında ABD ve Avrupalı ortakları vardır. Bu nedenle bazı Avrupa ülkeleri akıllarını başlarına almalıdır. Bu gelişmeler kimseye muhtaç olmadan kendi milli silah sistemlerimizi geliştirmenin önemine işaret etmektedir.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...