Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kılıçdaroğlu suçu yine üstlenmedi

Kılıçdaroğlu suçu yine üstlenmedi

POLİTİKA Haberleri

15 Temmuz’dan Afrin operasyonuna kadar hemen her olayı siyasal zemine taşıyan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir defa daha suçu iktidara attı.

Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’un “Afrin’i siyasete alet etmeyin” diyerek suçladığı siyasilerden biri olan Kılıçdaroğlu, Kürt seçmeni hedefleyerek, “Afrin’e girmeyin” sözlerinde ısrarlı olduğunu belirtti. “Ne diyor İlker Başbuğ ‘Afrin’de kahraman ordumuz terör örgütleriyle çatışıyor, terör örgütlerini yok etmek istiyor ve mücadele ediyor. Bunu siyasallaştırmayın’ diyor. Bu doğru değil mi? Doğru” diyen Kılıçdaroğlu “Afrin ayrı, Afrin’in merkezi ayrı. Afrin’in merkezine girmenin hiçbir anlamı yoktur ve doğru da değildir. Afrin’de belli bir alan içinde Türkiye’nin güvenliğini sağlamak, oraya Suriyelileri yerleştirmek... İdlib’de öyle yaptık” ifadesini kullandı. Kılıçdaroğlu, “İşimiz bitince Afrin’den çekilmeliyiz” görüşünü de dile getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...