Saadet Partisi kendi adayını gösterecek

Saadet Partisi kendi adayını gösterecek

POLİTİKA Haberleri

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 2019 Cumhurbaşkanlığı seçiminde kendi adaylarını göstereceklerini söyledi.

Karamollaoğlu, İl Başkanları ve Müfettişleri Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin gelecek dönemde siyasetini Saadet Partisi'nin belirleyeceğini savundu. Karamollaoğlu "Biz hazırlığımızı yapacağız, çalışacağız. Cumhurbaşkanlığı teklifimizi çok açık, net ifade ettik. Hangi şartlarda olursa olsun 300 bin, 500 bin arasında bir imzayla seçim kurullarına vereceğiz, aday göstereceğiz. İnanıyoruz ki bu seçimlerde başarılı olacağız" diye konuştu. Teşkilata, ittifak konusunun sürekli gündemde olacağının görüldüğünü belirten Karamollaoğlu, "Bizim düşüncelerimizi net olarak soranlara anlatın. Bunları size yazılı olarak vereceğiz zaten" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...