Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Perinçek: CHP, ‘PKK’ya operasyon Türkiye’yi böler’ diyor

Perinçek: CHP, ‘PKK’ya operasyon Türkiye’yi böler’ diyor

POLİTİKA Haberleri

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek’in kendisini hakkında “1 Kasım 2015’teki seçimlerinde CHP’den milletvekili olmak istedi. O yüzden ittifak gerçekleşmedi” sözlerine cevap verdi.

CHP ile yaptıkları ittifak görüşmelerini anlatan Perinçek, şu ifadeleri kullandı:  “CHP ile ittifakın neden olmadığını söyleyeyim. Biz birinci mesele olarak CHP’ye PKK ile mücadeleyi önerdik. 1 Kasım seçiminden önce dedik ki ‘Birinci maddeye PKK ile mücadeleyi koyalım.’ Terörü bitirmek Türkiye’nin temel meselesidir. Bize verdikleri cevap yazılı ve altında Kemal Kılıçdaroğlu’nun imzası var. Bize şunu söylediler, ‘Fay hatlarını çatlatırız.’ Yani ‘PKK’nın üzerine yürümek Türkiye’yi böler.’ dediler. Asıl PKK’nın üzerine yürümek Türkiye’yi birleştiriyor. Onun yüzünden CHP Türkiye’nin geleceğinde yoktur.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...