Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bozdağ: Türkiye düşmanlarını ezdik geçtik

Bozdağ: Türkiye  düşmanlarını ezdik geçtik

POLİTİKA Haberleri

Başbakan Yardımcısı ve Hükûmet Sözcüsü Bekir Bozdağ, partisinin Yozgat İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, milletin duası ve desteğiyle kahraman Mehmetçiklerin fedakâr, cesur ve sabırlı mücadeleleriyle, şehit ve gazilerin kanlarıyla Zeytin Dalı Harekâtı’nın başarıya ulaştığını vurguladı.

Bozdağ, “Bir dünya bu harekâtın karşısındadır. Biz, Zeytin Dalı Harekâtı’yla Afrin bölgesinde sadece PKK/KCK/PYD/YPG-DEAŞ terör örgütleriyle değil, bu örgütlerin arkasına saklanmış, bu örgütlerin omuzlarından ateş eden karanlık güçlerle de mücadele ettik. Sadece bu terör örgütlerini değil, onların arkasına saklanan Türkiye düşmanlarını da bilumum ezdik geçtik” dedi.  
Türkiye’nin bildiği yoldan gideceğini vurgulayan Bekir Bozdağ, şu değerlendirmede bulundu: Afrin’de de biz doğru olanı yaptık, yapıyoruz. Biz Afrin’de işgalci değiliz. Suriye’nin toprak bütünlüğüne saygılıyız. Ülkemizin güvenliğini ve toprak bütünlüğünü korumak için biz oraya girdik ve başardık. Alanı  terörden temizledik. İşimiz bitti mi? Bitmedi. Biz hep şunu söylüyoruz; Afrin Afrinlilerin ve onların olmaya devam edecektir.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...