Erdoğan'dan Fenerbahçe-Beşiktaş maçı yorumu

Düzenleyen:
Erdoğan'dan Fenerbahçe-Beşiktaş maçı yorumu

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin seçim kampanyasının başladığını belirterek, ''Manifestomuz İstanbul kongresinde açıklanacak'' dedi. Dün akşam kupa maçında yaşanan olaylara da değinen Erdoğan, bu işin kumpas olduğunu söyledi.

Erdoğan'dan Fenerbahçe-Beşiktaş maçı yorumu:

Bu konu bizi üzdü. Futbol teröründen öte bir şeydir, bir kumpas var bu işte. Dikkat ettiyseniz olay hep o korner köşelerinde oldu. Tam korner atışı yapılacakken oldu. Birileri bunları organize ediyor, kendiliğinden olan bir şey değil. Şenol Hoca'nın başına gelen bir olay kabul edilebilir bir şey değil. Tolga'nın da yaptığı yanlış. Aziz Başkan'ı, Şenol Hoca'yı aradım. Hepsi bundan şikayetçiler. Tribünlerde hanımların, kızlarımızın tribünlere gitmelerini isteyişimizin sebebi, erkekler maçların edep adap içerisinde seyretsinler, maçlar fair-play bir havada geçsin diye böyle bir şeyi istiyorduk.

AYRINTILAR GELİYOR...

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...