HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim startını İzmir'den vereceğiz

Düzenleyen: /
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim startını İzmir'den vereceğiz
Cumhurbaşkanı, Recep Tayyip Erdoğan, İzmir, Miting, Haber

POLİTİKA Haberleri

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İlk mitingimizi İzmir'de yaparak bismillah diyeceğiz." dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasındaki o kısım:

Büyükşehirlerden sadece İzmir ve İstanbul kaldı. Biz masa başı kurulmuş bir parti değiliz. Cumartesi günü önce İstanbul'da kadın kollarımızın il kongresini gerçekleştireceğiz. Ardından İzmir'de kongremizi yapacağız. İlk mitingimizi İzmir'de yaparak bismillah diyeceğiz.

"24 HAZİRAN GENÇLERİMİZİN SEÇİM OLACAK"

Mayıs ayı içerisinde Avrupa'daki kapalı spor salonu toplantımızı bir Avrupa ülkesinde gerçekleştireceğiz. Hangi ülke olduğunu şu anda açıklamak istemiyorum. Yeni dönem daha fazla demokrasi dönemi olacaktır. Yeni dönem daha fazla refah dönemi olacaktır. Yeni dönem kalıcı huzurun dönemi olacaktır. 24 Haziran'ın asıl gençlerimizin seçimi olacağına inanıyorum.

"HİÇBİR COĞRAFYADAN UZAK KALMAYACAĞIZ"

Hiçbir coğrafyadan uzak kalmamaya özen göstereceğiz. Güvenlik politikalarımızı hak özgürlük insani değerlerimizin korunması esasına uygun şekilde sahada hayata geçirmeye devam edeceğiz. Dostları çoğaltma konusunda sahadaki faaliyetlerimizi daha da artıracağız.''

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...