HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Erdoğan'dan Abdullah Gül açıklaması

Düzenleyen: /
Erdoğan'dan Abdullah Gül açıklaması
Cumhurbaşkanı, Recep Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül, Haber

POLİTİKA Haberleri

Abdullah Gül'ün adaylığı ile ilgili konusunda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, böyle bir preblemin, derdin olmadığını belirterek "5 Mayıs'ta meydana kimlerin çıkacağı belli olacak. Bizde çıkanları göreceğiz .Yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, grup toplantısı sonrasında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Bizim Abdullah Gül diye bir problemimiz yok." açıklamasında bulundu.

"İYİ PARTİYE GEÇENLER, NEDEN İYİ PARTİ SIRALARINA OTURMADI"

Erdoğan, "Senaryo var, bu hafta göreceğiz" sözlerinin sorulması üzerine, "Üç dört kişi orada vardı. 15'i oraya geldi ama hiçbiri de gidip oraya (İYİ Parti sıraları) oturmadı. Bu nasıl senaryo? Madem geçmişler İYİ Parti'ye, neden İYİ Parti sıralarında oturmuyorlar" dedi.

KILIÇDAROĞLU'NUN TRANSFER İDDİASI SORULDU: SİZ DEĞERLENDİRİN

Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bazı AK Parti-MHP milletvekillerinin transfer olacağına ilişkin iddiaları hakkında, "Siz değerlendirin" cevabını verdi.

"BİZİM ABDULLAH GÜL DİYE BİR DERDİMİZ YOK"

Erdoğan'a Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olacağına yönelik iddialar soruldu. "Benim hiç öyle bir problemim, öyle bir derdim yok. 5 Mayısta meydanda kimlerin olacağı; hepsi çıkacak. Dolayısıyla biz de çıkanları göreceğiz ve yolumuza devam edeceğiz. Biz her şeyimizi, senaryomuzu vesaire, kendimize göre belirleriz, karşımızdakiler kendilerini bize göre ayarlasın." dedi.

"DAVUTOĞLU-GÜL GÖRÜŞMESİNDEN HABERİM YOK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu-Abdullah Gül görüşmesini ise bilmediğini ifade etti.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...