BBP Genel Başkanı Destici'den flaş açıklamalar

Düzenleyen:
BBP Genel Başkanı Destici'den flaş açıklamalar

POLİTİKA Haberleri

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Abdullah Gül hakkında açıklamalarda bulundu.

BBP Genel Başkanı Destici Abdullah Gül hakkında açıklamalarda bulundu.  Destici: Gül çok başarılı, iyi bir isimdir... Gül'ün 2007'ye dönmesi lazım, o dönemi de yaşamış siyasetçi olarak konuşuyorum. Gül yıpratılmamalı ama Gül geçmişe bakmalı...

Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Destici ise, "Biz BBP olarak ittifak gündeme geldiğinden beri yasal hale getirilmesinin doğru olduğunu söyledik ve destekledik. Cumhur İttifakı gündeme geldi, biz de desteklediğimizi söyledik. BBP olarak bu ittifakın yanında ve içinde olacağımızı açıkladık. Bu çerçevede Ünal ve Elitaş ziyarette bulundular. Faydalı ve değerli bir görüşme yaptık. Cumhurbaşkanımızla görüşmemizden sonra netleştireceğiz. Bizler ittifaka öncelikle nasıl katkıyı maksimum sağlayacaksak ona bakarız. Kendi listelerimizle mi gireceğiz, ittifakın içinde mi gireceğiz göreceğiz. Kendi listelerimizle partimizle girmeyi isteriz ama bu sadece bizim vereceğimiz karar değil. MHP - AK Parti - BBP'nin ortak vereceği karardır. Fitneye fırsat vermeyiz. BBP'nin parlamentoda temsil edilmesi de çok önemlidir.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...