- Erdoğan, Özel görüşmesi için tarih verdi
57 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP lideri Özgür Özel ile TBMM'de bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel ile görüşme gerçekleştiriyor. Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de gerçekleştirilen 23 Nisan resepsiyonunda bir araya geldi. Gerçekleştirilen kısa görüşmenin ardından Erdoğan, "Özgür Özel ile haftaya görüşeceğiz." dedi.
 - Bakan Tekin'den son dakika 'atama' müjdesi
1 saat 28 dakika önce

Bakan Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin son dakika açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında rakam önümüzdeki hafta netleşecek" dedi.
 - Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs 'Taksim' açıklaması
1 saat 37 dakika önce

Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs 'Taksim' açıklaması: Yasaklama değil kısıtlama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Taksim'deki 1 Mayıs kutlamalarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Taksim'de 1 Mayıs kutlanmaması yasaklama değil kısıtlama, 7 yıldır uygulanıyor" ifadelerini kullandı. Yerlikaya DEM Parti soruşturmasına ilişkin ise "Algıya gerek yok. Yapılan soruşturma ortada. Hak hukuk adalet neyi gerektiriyorsa o olacak" dedi.
 - Cumhurbaşkanı Erdoğan çocukları kabul etti
2 saat 29 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de çocukları kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Milli Eğitim Bakanı Tekin ve beraberindeki çocukları kabul etti.
 - İyi Parti kongre öncesi karıştı
22 saat 57 dakika önce

İyi Parti kongre öncesi karıştı! Başkan adayı Kodaz'a parti içinden engel

Yerel seçimden hezimetle ayrılan İyi Parti'de kongre öncesi hareketlilik sürüyor. Mehmet Tolga Akalına, Koray Aydın, Müsavat Dervişoğlu adaylar arasında... İyi Parti'de bir diğer aday Günay Kodaz parti içinden yapılan engellemeler nedeniyle basın açıklaması yapılmasına izin verilmediği iddia etti.
 - Başkan Genç, Ortahisar'ın borcunu açıkladı
22 Nisan 2024 - 21:01

Başkan Genç, Ortahisar'ın borcunu 'algıya müsaade yok' deyip açıkladı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı ve önceki dönem Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, şimdiki Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'nın '800 milyon liralık' borç açıklamasına cevap verdi. "Vadesi gelmiş ve vadesi gelmemiş borçlar toplamı 596 milyon 759 bin 292 lira" şeklinde açıklama yapan Genç, algıya müsaade etmeyeceğini söyleyip kalem kalem borçları açıkladı. 
 - Erdoğan ile Barzani arasında kritik görüşme!
22 Nisan 2024 - 20:37

Erdoğan ile Barzani arasında kritik görüşme! PKK artık gündemden çıkarılmalı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erbil Havalimanı'nda Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Neçirvan Barzani tarafından resmi törenle karşılandı. İletişim Başkanlığı, Erdoğan ve Barzani arasında gerçekleşen görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada Erdoğan'ın "PKK'nın artık gündemden çıkarılması" gerektiğine değindiğini açıkladı.
 - Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier: 100 yıldır bağlıyız
22 Nisan 2024 - 19:05

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier: Almanya ve Türkiye 100 yıldır sıkı sıkıya bağlı

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, dış politikada, NATO'da ve Gazze'deki insanı kriz karşısında Türkiye ile yakın işbirliği içerisinde olunduğunu söyledi. Steinmeier konuşmasını "Almanya ve Türkiye 100 yıldır birbirlerine sıkı sıkıya bağlı. Almanya, ortak Gümrük Birliği'nde Türkiye'nin en önemli ticaret ortağı" sözleriyle sürdürdü. 
 - Kalkınma Yolu'nda imzalar atıldı
22 Nisan 2024 - 14:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl sonra Irak'ta! Kalkınma Yolu Anlaşması imzalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12 yıl aranın ardından Irak'a ziyaret gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Erdoğan-Reşid görüşmesinin detayları paylaşıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Irak Başbakanı Muhammed Şiya es Sudani ile bir araya geldi. Görüşmenin ardından Türkiye ile Irak arasında Kalkınma Yolu Anlaşması imzalandı. Erdoğan'ın resmi ziyaretinin ikinci durağı ise Erbil olacak.
 - Dikkat çeken 'emekli maaşı' açıklaması
22 Nisan 2024 - 14:30

BBP lideri Destici'den 31 Mart değerlendirmesi: 'Emekli 10 bin lira alıyor, acilen düzeltilmeli'

Cumhur İttifakı ortaklarından BBP lideri Mustafa Destici, 31 Mart yerel seçimlerinde sandığın iktidara müthiş bir uyarı verdiğini belirterek, oy kaybındaki birinci sebebin ekonomi olduğunu söyledi. Emeklilere dikkat çeken Destici, "Emeklinin durumu acilen düzeltilmeli. Bu temmuz ayında da emeklilere seyyanen 5 bin lira verilmesi lazım" dedi.
 - 'Vatandaşlıktan derhal çıkarılsınlar!'
22 Nisan 2024 - 13:24

Bahçeli'den çok sert 'Sur' tepkisi: Vatandaşlıktan derhal çıkarılsınlar!

Diyarbakır Sur Belediyesi'nin mazbata töreninde, Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakarete bir tepki de MHP lideri Bahçeli'den geldi. Bahçeli, "Türk bayrağını kabullenemeyen şerefsizlerin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığından derhal çıkarılması tarihe, ecdada, vatana ve millete namus borcudur" dedi.
 - CHP lideri Özel'den 'erken seçim' açıklaması
22 Nisan 2024 - 09:49

CHP lideri Özel'den 'erken seçim' açıklaması: 'Böyle giderlerse...'

CHP lideri Özel, erken seçime ilişkin olarak "Millet erken seçim isterse ben de haydi derdim. Böyle giderlerse yakın" dedi. Öte yandan Özel, büyük bir emekli mitingi yapacaklarını da duyurdu.
 - ABD'nin Terörle Mücadele Koordinatörü, Türkiye'ye geliyor
22 Nisan 2024 - 09:36

ABD'nin Terörle Mücadele Koordinatörü Büyükelçi Elizabeth Richard Türkiye'ye geliyor

Dışişleri Bakanlığı Terörle Mücadele Koordinatörü Büyükelçi Elizabeth Richard, ABD-Türkiye Terörle Mücadele İstişareleri kapsamında bugün Ankara'yı ziyaret edecek.
 - "Kamu hesap verebilir olmalı"
22 Nisan 2024 - 06:37

MHP'den 'liyakat' ve 'açıklık' vurgusu: Kamu hesap verebilir olmalı

MHP’nin yeni parti programında ‘liyakat kurulu’ kurulmalı ve 'kamu yönetimi hesap verebilirlik anlayışıyla yapılandırılmalı' gibi öneriler yer alıyor.
 - Türk SİHA’larına Karşı Yunanistan’dan Demir Kubbe Çözümü
21 Nisan 2024 - 22:57

Türk SİHA’larına Karşı Yunanistan’dan Demir Kubbe Çözümü: Adalar Aşılamaz Olacak

Yunanistan, Türkiye’nin gelişen askeri gücüne karşı Ege Denizi'ndeki adalara yönelik güçlü bir hava savunma sistemi kurma planları yapıyor. Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Bir hava savunma sistemi geliştirmemizin zorunlu olduğuna karar verdik" diyerek bu planların yol haritasını çizdi. Dendias ayrıca, Yunanistan'ın İsrail'deki "Demir Kubbe"ye benzer bir hava savunma sistemi kurmayı planladığını da açıkladı.
 - Mehmet Şimşek, ABD Hazine Bakan Yardımcısı ile görüştü
21 Nisan 2024 - 22:01

Mehmet Şimşek, ABD Hazine Bakan Yardımcısı ile görüştü

Bakan Mehmet Şimşek, ABD Hazine Bakan Yardımcısı Wally Adeyemo ile görüştü. Görüşmede kara para aklama ve terörün finansmanıyla mücadele ile yaptırımların uygulanmasında ikili ilişkilerin nasıl güçlendirebileceğinin ele alındığı aktarıldı.
 - DEM Partili belediyelerde skandallar bitmiyor!
21 Nisan 2024 - 20:38

DEM Partili Suruç Belediyesi'nin ilk icraatı işten çıkartma oldu

Suruç Belediyesi'nde başkanlık koltuğuna oturan Dem Partili Ayten Kaya önce belediye binasına asılı Türk bayrağını kaldırdı ardından 27 kişiyi işten çıkardı. Aralarında engelli ve şehit yakınlarının da olduğu işçiler notere itirazda bulunurken engelli Ali Demirtekin, "Ben kendi halimde bir engelliyim. İşime gidip geliyordum, işimi yapıyordum" diyerek karara isyan etti. 
 - İyi Partili Koray Aydın'dan iddialı çıkış: Geri gelecekler
21 Nisan 2024 - 18:25

İyi Parti'nin genel başkan adayı Koray Aydın'dan iddialı çıkış: 1,5 ay içinde gidenler, küsenler geri gelecek

İyi Parti'de genel başkanlığa aday olan Koray Aydın, delegelerle yaptığı toplantıda ilk turda kazanacaklarını söyledi. Aydın, "Sadece genel başkanı tanıyarak, onun etrafında toplanarak siyaset yapılmıyor" deyip 1,5 ay içerisinde "Dışarıda kalan, küsüp giden, bir kenara çekilenlerin"  yeniden parti bünyesine geleceklerini ifade etti.
 - İyi Parti'de üst düzey istifa
21 Nisan 2024 - 17:25

İyi Parti'de bir istifa daha! 'İhanet etmemek için bekledim'

Yerel seçim akşamı İyi Parti Ekonomi Politikaları Başkanlığı görevinden istifa eden Bilge Yılmaz şimdi de partisinden ayrıldığını duyurdu. Yılmaz yaptığı açıklamada, "Bir yılı aşkın süredir yapılan yanlış tercihler beni İYİ Parti'den ayrılmaya ve ülkemiz için yeni bir yapı altında çalışmaya itiyor. Ancak seçim sürecinde partiye zarar vermemek ve delegenin bana verdiği GİK üyeliği yetkisine ihanet etmemek için bekledim" dedi.
 - MHP’li belediye başkanı kalp krizi geçirdi
21 Nisan 2024 - 16:06

Kalp krizi geçiren MHP’li belediye başkanı hastaneye kaldırıldı

Erzincan’ın Tercan ilçesinde bağlı Çadırkaya Beldesinin Belediye Başkanı Sait Durgun, kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan başkanın durumunun iyi olduğu öğrenildi. 
 - 12 yıl aradan sonra Irak ziyareti
21 Nisan 2024 - 15:16

Hakan Fidan açıkladı: Edoğan'ın Irak ziyaretinde 20'den fazla anlaşma imzalanacak

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 12 yıl aradan sonra gerçekleştireceği Irak ziyaretine ilişkin konuştu. 22 Nisan'daki ziyaretle birlikte Irak-Türkiye ilişkilerinde yeni bir dönem başlayacağı beklentisi varken, Bakan Fidan, "20'den fazla anlaşmanın imzalanması için ön mutabakatlar tamamlandı" dedi.
Sona Git