AK Parti'de tarihi gün

Düzenleyen:
AK Parti'de tarihi gün

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugünkü AK Parti İstanbul İl Kongresinde Diriliş Manifestosu'nu açıklayacak. 3 ana hedef üzerinde durulacak ve vatandaşlara kuşatma çabalarına karşı birlikte karşı koyma çağrısı yapılacak.

Ve beklenen an geldi... AK Parti seçim manifestosu bugün açıklanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla Ak Parti 6. Olağan Kongresi öncesi kendisini bekleyen vatandaşlara hitap etti.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk sözleri...

İstanbul bugün başkasın... Biraz sonra manifestomuzu açıklayacağız. Bu manifesto ile Başkanlık sisteminin geleceğini ortaya koyacağız. Ardından seçim beyannamemizi açıklayacağız. Zaten biliyorsunuz. 24 Haziran'da Türkiye'de yeni bir dönemin başlangıcını hep birlikte gerçekleştireceğiz. Bugün 6. kongremizle teşkilatımız bir kan değişikliğine gidiyor. Yeni bir yönetim iş başına geliyor. 24 Haziran'a hep birlikte hazırlanacağız. İstanbul Türkiye'dir. Türkiye'nin özetidir. Benim sizden bir ricam var. Bizim Rabiamızı biliyorsunuz. Rabia'dan taviz yok. Bizi bölmek isteyenlere en büyük şamarı 24 Haziran sonrası vuracağız ve bunun adı Osmanlı Tokadı olacak.

Öldürülen terörist sayısını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör operasyonlarında etkisiz hale getirilen terörist sayısının 4 bin 415 olduğunu açıkladı.

SON HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Salona giriş çıkışlarda herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için kongre alanının çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim manifestosunu açıklayacağı kongre alanında son hazırlıklar tamamlandı.

AK Parti'de tarihi gün

SALON TIKLIM TIKLIM

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim manifestosunu açıklayacağı AK Parti İstanbul 6. Olağan İl Kongresi için gelen partililer, Sinan Erdem Spor Salonu'nu doldururken, çok sayıda vatandaş da salonun dışında toplandı.

Saat 14.00'te başlaması planlanan kongre için son hazırlıklar tamamlandı. Katılımcıların salona geldiği güzergahlar üzerinde çok sayıda seyyar satıcı, üzerinde "Recep Tayyip Erdoğan" yazan rozet, atkı, bandana ve bayrak satarken, milletvekili aday adayları da tanıtım yazılarını dağıtıyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TÜM DÜNYAYA DUYURACAK

Milletin bekası için son derece önemli olan 24 Haziran seçimleri öncesi bütün gözler AK Parti'nin bugün yapacağı kongrede. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün AK Parti'nin seçim manifestosunu tüm dünyaya duyuracak.

MANİFESTONUN MUHTEMEL BAŞLIKLARI

Manifestonun yazım sürecinde öne çıkanlar ve Erdoğan'ın bugünkü konuşmasına altını çizeceği muhtemel konuların şunlar olması bekleniyor:

Seçim kararını gerektiren tehditlere karşı milli duruş sergilenecek.
Türkiye'ye yönelik iç ve dış kuşatmalar, Çanakkale ruhu vurgusuyla yanıtlanacak.
Darbeler, muhtıralar, Gezi olayları, 17-25 Aralık kumpası ve 15 Temmuz hatırlatılacak.
Türkiye'ye yönelik operasyonlara karşı 'Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet' vurgusu yapılacak.

AK Parti'de tarihi gün

ÜÇ ANA HEDEF ÜZERİNDE DURULACAK

Üç ana hedef olarak; 2023, 2053 ve 2071 hatırlatılıp 'küresel güç Türkiye' hedefine işaret edilecek.
Çanakkale ve Malazgirt zaferlerinin kahramanlıkları hatırlatılacak.
Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatlarının ardından tüm terör noktaları Türkiye'nin hedefleri olarak gösterilecek.
24 Haziran sonrasında da tüm bu süreçlerde geri adım atılmayacağı mesajı tüm dünyaya ilan edilecek.

VATANDAŞLARA TARİHİ ÇAĞRI

'Oyun kuran ülke' Türkiye'nin artık dünya meselelerinde söz sahibi haline geldiği vurgulanacak.
Vatandaşlara kuşatma çabalarına karşı birlikte karşı koyma çağrısı yapılacak.
Bugüne kadar yapılan dev eserler anlatılacak, projelerin devam edeceğinin üzerinde durulacak.
Manifestoyu açıklayacak Erdoğan'ın bugünkü kongreye özel bir sürpriz yapacağı da biliniyor.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...