‘Tolgshow’ için karar verildi!

Düzenleyen:
‘Tolgshow’ için karar verildi!

POLİTİKA Haberleri

Bir süredir ekranlara gelmeyen ‘Tolgshow’ hakkında açıklama geldi. 13 bölüm daha süreceği iddia ediliyor.

Milliyet yazarı Sina Koloğlu ‘Tolgshow’ hakkında bir yazı kaleme aldı.

İşte o yazı;

Fırat Parlak’la konuştum... Bugüne kadar Tolga Çevik’in şovunun sahne performans sayısı, 1 bin 50... “Bu, bizi gerçekten hem mutlu etti, hem de yordu” diyor Parlak...

13 yeni bölüm daha çekilmiş. FOX’ta yaz aylarında yayında olacak. Sonra? ‘Eh bir dinlenelim durumu’ var anladığım... Meşakkatli, çok çaba harcanan bir proje... Bunun gibi yabancı TV’lerde şov programı çok oluyor. Bizdeki ‘dizi furyası’ arasından sıyrılıp, bu kalitede bir yapıma imza atmak kolay bir iş değil.

‘Hadi Be Oğlum’ iyi gidiyor

‘Hadi Be Oğlum’un yapımcılığını Koray Şahin ile Fırat Parlak yapıyor. Yurt dışı satışlarından çok memnun Parlak... “Film, hem Arjantin hem de İspanya’da gösterilecek. Devamı da geliyor” dedi. İspanya, şu aralar bizim dizi ve filmlerin sıcak ülkesi...

YEŞİLÇAY’DAN ‘EĞRETİ GELİN’ İSYANI

Nurgül Yeşilçay’a konuyu ben açtım... ‘Eğreti Gelin’deki oyunculuğuyla ilgiliydi sözlerim... Oyuncunun da içinde kalmış bir konu olduğu ortaya çıktı. “Bu film, neden yurt dışında gösterilmez?” dedi. Şu sıralar Türk dizilerinin yanı sıra, filmlerimiz de büyük ilgi görmeye başladı. Projelerdeki oyuncuların bilinilir olması, Türk yapımlarına ilgiyi artırıyor. ‘Eğreti Gelin’in bu satış içinde yer almasını istiyordu sanatçı...  Haklıydı. Filmin haklarını bulunduranların ilgisizliği anladığım kadarıyla... “Lütfen yazın, duyulsun” dedi Yeşilçay... Belki bu vesileyle film yurt dışında gösterilir. Daha birçok iyi yerli filmin aynı şekilde su yüzüne çıkması da konuşuldu. Sinan Çetin’in ‘Berlin in Berlin’i ve ‘Eşkıya’ örnek gösterildi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...