İYİ Parti’den 5. sırada aday gösterilen eski MHP’li Yağcı adaylıktan çekildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İYİ Parti’den 5. sırada aday gösterilen eski MHP’li Yağcı adaylıktan çekildi

POLİTİKA Haberleri

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın 1. sırada yer aldığı İYİ Parti Afyonkarahisar milletvekili aday listesinde 5. sırada yer alan Alper Yağcı, adaylıktan çekildiğini duyurdu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı iken Genel Merkez tarafından partiden ihraç edilen Alper Yağcı, daha sonra İYİ Parti’ye geçerek 24 Haziran Genel Seçimlerinde aday adayı olmuştu. Geçtiğimiz gün açıklanan ve Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın 1. sırada yer aldığı İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Listesinde 5. sıradan aday gösterilen Yağcı, milletvekili adaylığından çekildiğini sosyal medyadaki hesabından duyurdu. 

Yağcı burada yaptığı açıklamada, “İYİ Parti 27. Dönem Milletvekili Aday Listesi ilimize hayırlı olsun. Sayın Genel Başkanımızın cumhurbaşkanı seçilebilmesi İçin 24 Haziran'a kadar çalışmalarımı listede yer almayarak bağımsız olarak devam ettireceğimi ve sonrasında aktif siyaseti bırakacağımı tüm kamuoyuna saygı ile duyururum” dedi. 

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...