HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Karamollaoğlu'ndan Abdullah Gül açıklaması

Düzenleyen: /
Karamollaoğlu'ndan Abdullah Gül açıklaması
Saadet Partisi, Temel Karamollaoğlu, Abdullah Gül, Haber

POLİTİKA Haberleri

Saadet Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile ilgili önemli bir detayı açıkladı.

FOX TV'de yayınlanan Fatih Portakal'ın sunduğu 'Liderler FOX'ta' programının bu haftaki konuğu Saadet Partisi Lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu oldu.

'GEÇİŞ DÖNEMİ İÇİNDİ!'

Abdullah Gül'ün çatı aday gösterilmesi girişimleriyle ilgili kendisine yöneltilen soruyu yanıtlayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu,  'Abdullah Bey bir geçiş dönemi gibi gelecekti.' diye konuştu.

Karamollaoğlu, canlı yayında sözlerine şöyle devam etti: "Abdullah Gül daha farklı şekilde endişelerini dile getirdi. Ben onun bu durumunu görünce kendisine bir teklif götürmeyi uygun gördüm. Çünkü AK Parti’deki bu memnuniyetsizleri topyekun kucaklayacak tek isim Gül’dü. Ben konuşmalarımda şunu gördüm. İnsanlar bir değişikliği zaruri görüyorlar. Bu dönemde Abdullah Bey bir geçiş dönemi gibi gelecekti. CHP ile bunu konuştuğumuzda mutabakata vardık. Meral Hanım ‘ben adaylığımı açıkladım, şimdi bu kararımda geri adım atmam doğru olmaz’ dedi."

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...