HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bahçeli: Dövizle yıkılmayız!

Düzenleyen: /
Bahçeli: Dövizle yıkılmayız!
Devlet Bahçeli, Ekonomi, Haber

POLİTİKA Haberleri

Döviz tuzağına dikkat çeken Bahçeli “Türkiye Cumhuriyeti dövizle kurulmadı, dövizle yıkılmaz. Kurun yükselişini kullanmak isteyenlerin alayı vatan haini” dedi.

24 Haziran tünelden önceki son çıkış
“Önümüzde yeni ve tarihî bir imtihan vardır” diyen MHP lideri Devlet Bahçeli şunları söyledi: İstiklalimize pranga vurmaya çalışan güruh kaybedecektir. 24 Haziran seçimleri cumhuriyet tarihinin en kritik, en mühim karar anlarından birine tekabül edecektir. MHP’yi güçsüzleştirmek isteyenlere şamarı indirmeye yeminli misiniz? 24 Haziran Türkiye’nin kader anı, tünelden önceki son çıkışıdır. Ekonomik tetikçileri devreye sokuyorlar, her tarafımız çevrelenmiştir. Kerkük hüzünlü, Kudüs işgal altındadır. Son 10 yıldır süregelen devamlı derinleşen hain bir operasyon süreciyle Türkiye’nin zehirlenmesi hedeflenmektedir. Terör örgütleri bu maksatla öne çıkarılmaktadır.

KUCAKLAMAYA HAZIRIM
İYİ Parti de dâhil alayı PKK’lı Demirtaş’ın serbest bırakılmasını istiyorlar. Buradan diyorum, pişmanlık yaşayan, hatasını anlayan her ülküdaşım ile kucaklaşmaya hazırım. Biz cezaevindeki ülküdaşlarımız ile af istediğimizde sırtı kabarmış kediye dönüyorlar, adeta çıldırıyorlar. Kim heybesinde ne varsa onu yermiş? Biz bayrak, ülkü, vatan diyoruz. Onlar Kandil’in peşinden koşuyor, onların borusunu ödüyorlar. Ama yanlarına kalmayacak, yarınlara bırakılmayacaktır.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...