Muhalefetin mumu pazar günü sönecek

Muhalefetin mumu  pazar günü sönecek

POLİTİKA Haberleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, TGRT Haber’de yayınlanan Gündem Özel programında İhlas Medya Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar’ın sorularını cevaplandırdı.

Haber Merkezi ANKARA

Özhaseki, seçimlere 4 gün kaldığına dikkat çekerek, şunları söyledi:
“Eskilerin güzel bir sözü var derler ki, ‘tarlada izi olanın harmanda yüzü olur’. Bizim tarlada izimiz var ve bu millete anlatacağımız çok şey var. Ama karşımızdaki grup algılar, yalanlar üzerinden devam ediyor. Onların mumu da Pazar günü akşam 5’ten itibaren sönmeye başlar. Önce ‘çatı aday bulalım’ diye ortaya çıktılar. Düşman kardeşler buluştu. ‘Birbirine benzemezler grubu’, Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığından dolayı bir araya geldi. Allah bu ülkeyi, böyle bir iktidardan, beladan korusun. O partiler kendi içinde bile birliği sağlayamamış. Dışardaki 4 benzemez, 5 benzemezle nasıl sağlayacaklar.

İNCE ARTİSTLİK PEŞİNDE
Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanı adaylığı öncesi ve sonrası var. Öncesinde başörtü düşmanlığı var. TRT’deki bir memur için yazı yazıp da soruşturma isteyen biri değil mi? Sonra Meclis’teki başörtüsü sorunu çözüldüğünde, Anayasa Mahkemesi’ne koşan kimdi?  Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce’ydi. Şimdi nasıl oldu, birden hidayete mi erdiler? Adaylıktan sonra bir anda fikirleri değişti. Bunlar seçmene artistlikten ibaret. CHP tarafında seçim başarısız olursa, kazanlar kaynamaya başlayacak. Muharrem İnce, isyan bayrağını çekecek. CHP’de bir iç savaş süreci başlayacak

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...