HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Akşener, Kars’ta beklediği ilgiyi görmedi

Düzenleyen: /
Akşener, Kars’ta beklediği ilgiyi görmedi
Meral Akşener, Haber

POLİTİKA Haberleri

İyi Parti'nin Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği mitinge katılan Akşener, beklenen ilgiyi göremeyince konuşmasını kısa kesmek zorunda kaldı.

Kars'ın Cumhuriyet Meydanı’nda yaklaşık iki yüz kişinin katıldığı mitingde konuşan Akşener, “Süper baskın seçim olarak getirenler pişman oldular. Bir sorunun cevabını veremiyorlar. Her şey iyiyse bu seçim niye yapılıyor? Her şey kötüyse sana niye oy verelim? Dolayısıyla 24 Haziran akşamı Türkiye’de değişim zamanı olacak inşallah.” dedi.

Türkiye’nin potansiyelinin çok yüksek olduğunu ifade eden Akşener, “Türkiye’nin coğrafyası çok güzel, Kars İsviçre’den çok güzel, Bir başka şehrimiz İngiltere’den çok güzel, bir başka şehrimiz İtalya’dan güzel, Fransa’dan güzel ama bir özelliğimiz var. Bu potansiyellerimizi bu güzelliklerimizi bugüne kadar değerlendirme fırsatı bulunamadı” diye konuştu.

KONUŞMASINI KISA KESTİ

Yaklaşık 10 dakika sahnede kalan Akşener, beklediği ilgiyi göremeyince İyi Parti Kars milletvekili adaylarını sahneye davet etti. Akşener, daha sonra Kars’tan ayrıldı.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...