HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bahçeli'den 24 Haziran mesajı: Dirilişin miladı olacak

Düzenleyen: /
Bahçeli'den 24 Haziran mesajı: Dirilişin miladı olacak
Devlet Bahçeli, Seçim, Genel Seçim, 24 Haziran, Mhp, Haber

POLİTİKA Haberleri

Büyük Çukuova Mitingi’nde konuşan MHP lideri, “Gurur, inanç ve iddiayla söylemek isterim ki; 24 Haziran Türk milletinin yeniden doğuş ve dirilişinin miladıdır” dedi.

ZALİMLERLE HESAPLAŞMAK İÇİN ERDOĞAN
Devlet Bahçeli, Adana mitinginde neden Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanı olarak göreve devam etmesi gerektiğini şu sözlerle özetledi:
“Bugün Türkiye Afrin’dedir, Menbiç’tedir, Allah’ın izniyle Kandil’e hançer gibi saplanacaktır. Bu maksatla 24 Haziran’dan sonra terörizmin kökünü kazımak, zalimlerle hesaplaşmak için TBMM’de MHP, yürütmenin başında Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmalıdır.
Şimdi sizlere soruyorum; güçlü bir Türkiye ve millî beka için 24 Haziran’da mührü MHP’ye basacak mısınız? 24 Haziran’da Cumhur İttifakının adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı yapacak mısınız? 24 Haziran’da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne sahip çıkacak mısınız?”
Vadandaşlar Bahçeli’nin bu sözlerine hep bir ağızdan “evet” diyerek destek verdi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...