HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

2018 Ankara Seçim Sonuçları ve İlçe İlçe Seçim Sonuçları | Ankara Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ve oy oranları

Düzenleyen:
2018 Ankara Seçim Sonuçları ve İlçe İlçe Seçim Sonuçları | Ankara Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ve oy oranları
2018 Ankara Seçim Sonuçları Ve Anlık İlçe İlçe Seçim Sonuçları, Ankara Cumhurbaşkanlığı Ve Seçim Sonuçları Ve Oy Oranları, Haber

POLİTİKA Haberleri

Türkiye’de erken seçim kararı verildiği günden itibaren nefesler tutulmuştu. Kritik gün tamamlandı ve sandıklarda oy verme işlemi tamamlandı. Türkiye sandık başına gitti. Türkiye’nin kalbi olan başkentimizde sonuç nasıl olacak? en merak edilenler arasından yerini koruyordu. 2018 Ankara seçim sonuçlarına haberimizden ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda Ankara Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçim sonuçları ve oy oranları, Ankara anlık ilçe ilçe seçim sonuçları burada yer alıyor.

2018 Ankara Seçim Sonuçları, milyonların gözü kulağı 24 Haziran seçim sonuçlarındaydı. Türkiye’nin başkenti olan Ankara seçim sonuçları nasıl sonuçlanacak? Türkiye Cumhurbaşkanı olarak kimi seçecek? Herkesin en merak ettiği cevabını aradığı sorulardandı. Ankara’nın 1-Akyurt 2-Altındağ 3- Ayaş 4-Bala 5-Beypazarı 6-Çamlıdere 7-Çankaya 8-Çubuk 9-Elmadağ 10-Etimesgut 11-Evren 12-Gölbaşı 13-Güdül 14-Haymana 15- Kalecik 16-Kazan 17- Keçiören 18-Kızılcahamam 19-Mamak 20- Nallıhan 21- Polatlı 22-Pursaklar 23- Sincan 24- Şereflikoçhisar 25-Yenimahalle gibi Ankara ilçelerini kapsayan Ankra anlık ilçe ilçe seçim sonuçları burada yer alıyor. 2018 Ankara seçim sonuçları haberimizde bulunuyor. İşte  Ankara 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve genel seçim sonuçları ve oy oranları…

Sandığımdan hangi partiye ve Cumhurbaşkanı adayına kaç oy çıktı? TIKLA ÖĞREN
NET SONUÇLAR İÇİN TIKLAYIN

ÜM SONUÇLAR İÇİN TIKLAYIN
Oylar hangi halde geçerli, hangi halde geçersiz sayılacak? TIKLA-ÖĞREN

2018 Ankara Seçim Sonuçları ve İlçe İlçe Seçim Sonuçları | Ankara Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ve oy oranları

SEÇİM İLE İLGİLİ BİLİNMESİ GEREKENLER

24 Haziran 2018 Pazar günü birlikte yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde oy kullanırken dikkat etmeniz gereken konular aşağıda belirtilmiştir.
1. Oy Verme Saatleri :
Oy kullanma saatleri 08.00 – 17.00 arasıdır.
2. Nerede Oy Kullanacaksınız? Sadece Kayıtlı Olduğunuz Sandıklarda Oy Kullanabilirsiniz.

Nerede ve hangi sandıkta oy kullanacağınız, adresinize gönderilen seçmen bilgi kağıdında yer almaktadır. Eğer seçmen bilgi kağıdınız elinize ulaşmadıysa; nerede oy kullanacağım,  e-devlet kapısından veya Seçmen Sorgulama mobil uygulamasından kendinizin ve sizinle aynı hanede oturan yakınlarınızın oy kullanacağı yer ve sandık numarasını öğrenebilirsiniz.
3. TC Kimlik Numaralı Kimliğinizi Unutmayınız!

Görme engelliler, felçliler, elleri eksik olanlar veya bu gibi bedeni engelleri açıkça belli olanlar o seçim çevresi seçmeni olan ve o sırada sandık çevresinde bulunan akrabalarından birinin, akrabası yoksa diğer herhangi bir seçmenin yardımı ile oylarını kullanabilirler. Bir seçmen birden fazla engelliye yardım edemez.
Sandık kurulu başkan veya üyeleri, engelli seçmenlere yardım etmek amacıyla oy verme kabinine giremez oy kullanma sırasında yardım edemez.
https://www.teknotalk.com/cumhurbaskani-ve-27-donem-milletvekili-genel-secimleri-oncesinde-bilinmesi-gerekenler-64282/

 

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...