HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Meral Akşener Ne Kadar Oy Aldı? 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları

Düzenleyen: /
Meral Akşener Ne Kadar Oy Aldı? 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları
Meral Akşener, Meral Akşener&tt2;in Oy Oranı, Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonuçları, Haber

POLİTİKA Haberleri

24 Haziran Meral Akşener ne kadar oy aldı ve 24 Haziran 208 Cumhurbaşkanlığı sonuçlarına bu haberden ulaşabilirsiniz. Türkiye, 24 Haziran sabahı 27. dönem milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı için sandık başına gitti. Meral Akşener'in 24 Haziran'da ne kadar oy aldığı ve Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları merak içerisinde sorgulanıyor.

24 Haziran Meral Akşener ne kadar oy aldı, 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ile ilgili detaylar burada yer alıyor. Türkiye, 24 Haziran sabahı sandık başına gitti. Sabah saat 08:00'de başlayan oy verme işlemi 17:00'a kadar sürdü. Hem milletvekili hem de Cumhurbaşkanlığı için oy verilen seçimlerde Meral Akşener'in oy oranı merak içerisinde sorgulanıyor.  24 Haziran Meral Akşener ne kadar oy aldı ve 24 Haziran 208 Cumhurbaşkanlığı sonuçları turkiyegazetesi.com.tr adresinde yer alıyor.

TÜM SONUÇLAR İÇİN TIKLAYIN

Oylar hangi halde geçerli, hangi halde geçersiz sayılacak? TIKLA-ÖĞREN

NET SONUÇLAR İÇİN TIKLAYIN

Meral Akşener ne kadar oy aldı?

Meral Akşener ne kadar oy aldı? sorusunun cevabı bu akşam belli olacak. YSK Başkanı Sadi Güven, oyların tamamının 00:00'dan önce açıklanmasını umut ettiklerini söylemişti. Ancak şimdiden 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları merak ediliyor. Hem milletvekili hem de Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ise anbean turkiyegazetesi.com.tr adresinde yer alıyor. Devlet Bahçeli'nin, ''Genel seçimleri erken yapalım'' çıkışıyla başlayan seçim maratonu, bugün itibarıyla son buluyor. Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemine resmî geçişin gerçekleşeceği 24 Haziran seçim sonuçları turkiyegazetesi.com.tr'den öğrenilir...

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...