CHP Sözcüsü Tezcan'dan istifa açıklaması

Düzenleyen:
CHP Sözcüsü Tezcan'dan istifa açıklaması

POLİTİKA Haberleri

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, parti genel merkezinde gerçekleştirdiği basın toplantısında, Parti Meclisi (PM) toplantısının devam ettiğini, üyelerin seçimle ilgili düşüncelerini açıkladığını söyledi.

Bu toplantının, esaslı bir seçim sonucu değerlendirme toplantısı olmadığını belirten Tezcan, kurdukları teknik heyetlerin seçim sonuçlarıyla ilgili bir rapor hazırladığını, bu tamamlandığında PM üyelerine gönderilerek tekrar bir değerlendirme yapacaklarını söyledi.

"PM Üyesi Erdal Aksünger, Bülent Tezcan 'Seçim ikinci tura kaldı' dedi. 'Ben de sağlıklı bir veri transferi yapılabiliyor dedim. Sonra oradaki arkadaşlarla konuştuğumda bütün verilerin, YSK ve AA verilerini verdiğini söylediler' dedi. Bu kapsamda neler söyleyeceksiniz?" sorusu üzerine Tezcan, "Biz bütün açıklamalarımızda CHP müşahitlerinin ve sandık kurulu üyelerinin gönderdiği ıslak imzalı tutanaklarla, kendi sistemimizde güvenilir olan verilere dayanarak açıklama yaptığımızı ifade ettik. O açıklamalara dayalı bütün gece kamuoyunu bilgilendirdik" cevabını verdi.

''GÜNDEMİMİZDE İSTİFA YA DA KURULTAY YOK''

"Kurultay çağrılarıyla ilgili PM'de bir şey konuşuldu mu?" sorusunu da Tezcan, "Gündemimizde istifa ya da kurultay yoktur. Bu çerçevede önümüzde iki büyük seçim vardır, bir yerel seçimler bir de ondan sonraki genel seçim. Parti bütün hazırlığını buna göre yapmak ve yürütmekle yükümlüdür" dedi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...