Kocaoğlu da değişim istedi

Düzenleyen:
Kocaoğlu da değişim istedi

POLİTİKA Haberleri

CHP’de sular durmuyor. Muharrem İnce’nin olağanüstü kurultay çağrısının ardından delegelerinin bir bölümünün imza toplamaya başladığı öğrenildi.

Parti de bir değişim çağrısı da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’dan geldi. Kocaoğlu, yaptığı açıklamada “24 Haziran seçimleri, Cumhuriyet Halk Partisinde acil bir değişimi mecburi hâle getirmiştir. Kamuoyu ve parti tabanının talebi de bu doğrultudadır. Söz konusu değişimin Sayın Genel Başkanımızın öncülüğünde gerçekleşmesi, partimize büyük güç katacaktır” diye konuştu. Kocaoğlu’nun, açıklaması kentte parti içinde yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, Kocaoğlu’nun sözleri için “Çok talihsiz bir açıklama. Herkes kendi işine bakmalı. Bu partinin genel başkanlık sorunu yok. Bu partiyi yöneten ciddi bir devlet adamı ve ciddi kadrolar var. Bu kadrolar ile birlikte partinin mücadeleye devam etmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...