HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ahmet Yavaşoğlu CHP'den istifa ettiğini duyurdu!

Düzenleyen:
Ahmet Yavaşoğlu CHP'den istifa ettiğini duyurdu!
Ahmet Yavaşoğlu, Chp, İstifa, Haber

POLİTİKA Haberleri

CHP’den geçen dönem Germencik Belediye Başkanı seçilen Ahmet Yavaşoğlu partisinden istifa etti.

İstifasını sosyal medya hesabından açıklayan başkana CHP ilçe teşkilatının sosyal medya hesabından da sert bir açıklama yapıldı.

Yerel seçim hazırlıklarının başladığı şu günlerde Germencik Belediyesi’nin geçen dönem başkanlığını yapan CHP’li Ahmet Yavaşoğlu, “Beni seven ve destekleyen tüm arkadaşlara duyurum. Belediye Başkanlığı dönemimde hizmetten başka kusurum yoktur. Parti içindeki çekişme ve dedikodulara son vermek adına bu gün CHP’den istifa ettim” diyerek partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Başkan Dr. Ahmet Yavaşoğlu’nun açıklamasının ardından ise CHP’nin Germencik İlçe teşkilatının sosyal medya hesabından Duyuru başlığı ile yapılan paylaşımda “Germencik kamuoyunda parti ile ilgisi olmayan kişilerin, parti adını mal ederek belediye başkanı adayıyım imajı verilmesi doğru değildir. Örgütümüz en kısa zamanda geniş katılımla parti içinden partiye emek vermiş ve seçimi kazanmaya yönelik yakışır bir adayı belirleyecektir. Kamuoyuna duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...