HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Erdoğan: Değişim kongrede de sürecek

Düzenleyen: /
Erdoğan: Değişim  kongrede de sürecek
Erdoğan, Ak Parti, Ak Parti Kongre, Haber

POLİTİKA Haberleri

AK Parti’nin bugün yapılacak 6’ncı Olağan Kongresinde gündeme gelecek 2018 faaliyet raporunun ön sözünü kaleme alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Değişim anlayışımız sürecek” dedi.

Damla Peker ANKARA

Kongrede okunacak olan AK Parti Faaliyet Raporunun ön sözünü yazan Cumhurbaşkanı Erdoğan “Değişim anlayışımızı, Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi’ne geçişimizin hemen ardından yaptığımız olağan kongremizde de sürdüreceğiz” ifadelerine yer verdi.

EN ÇOK ÜYEYE SAHİP PARTİ
12 Eylül 2015 tarihinde gerçekleşen AK Parti’nin 5’inci Olağan Kongresinden bu yana yapılanların özetlendiği faaliyet raporunda AK Parti’nin üye sayısına ilişkin bilgilere de yer verildi. Bunu göre AK Parti’nin üye sayısı 10 milyon 719 bin 234. AK Parti’nin bir önceki kongresinden bu yana yeni üye olanların sayısı 947 bin 177. AK Parti’nin üyelerinin 4 milyon 667 bin 10’unu kadınlar oluşturdu. Genç üye sayısı ise 1 milyon 444 bin 343.
Faaliyet raporunda AK Parti’nin iktidara geldiği günden bu yana Meclis çalışmaları kapsamında 2 bin 371 kanun çıkarıldığı ifade edildi. 26’ncı dönemde meclis grubunun toplamda 491 kanun yasalaşmasına katkı verdiği, bu kanunların 396’sının uluslararası sözleşmeler, 95’inin ise tasarı ve teklifler olduğuna dikkat çekildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...