HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

21 yaşındaki Hatice Merve Tatar partinin tepe yönetimine girdi | Hatice Merve Tatar kimdir, nereli, ne mezunu

Düzenleyen: /
21 yaşındaki Hatice Merve Tatar partinin tepe yönetimine girdi | Hatice Merve Tatar kimdir, nereli, ne mezunu
MKYK, Gaziantep, Hatice Merve Tatar, Hatice Merve Tatar Kimdir, Hatice Merve Tatar Nerelidir, , Haber

POLİTİKA Haberleri

21 yaşında AK Parti MKYK listesine giren Hatice Merve Tatar kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır ve ne mezunudur? gibi sorular merak ediliyor. AK Parti, 6. Olağan Kongresini Ankara'da gerçekleştirdi. Partinin tepe yönetimine giren isimler arasında en dikkat çekici ise Hatice Merve Tatar. Şimdi herkes Hatice Merve Tatar kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır ve ne iş yapıyor? gibi sorulara cevap arıyor.

Hatice Merve Tatar kimdir, Hatice Merve Tatar nerelidir, Hatice Merve Tatar kaç yaşında ve Hatice Merve Tatar ne iş yapıyor? gibi merak ettiklerinize buradan ulaşabilirsiniz. AK Parti 6. Olağan Kongresini yaklaşık 100 bin kişinin katıldığı dev bir törenle gerçekleştirdi. MKYK ve Genel Başkanlığın belli olduğu kongrede 1380 oy olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeniden AK Parti Genel Başkanı seçildi. Partinin en üst kademesi olan MKYK'nın da belirlendiği kongreye damga vuran isimlerden biri olan Hatice Merve Tatar kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır ve ne iş yapıyor? soruları merak ediliyor. İşte Hatice Merve Tatar ile ilgili detaylar...

Hatice Merve Tatar kimdir, nerelidir?

MKYK listesinin en genç ismi 1997 yılında Gaziantep’te doğan Hatice Merve Tatar oldu. Babası esnaf, annesi ise ev hanımı olan Tatar, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde öğretim görüyor. Tatar, 24 Şubat 2018 tarihinde yapılan AK Parti Gaziantep 6. Olağan İl Kongresiyle birlikte Gaziantep İl Yönetim Kurulunda en genç üye olarak görev almıştı.

Yeni MKYK'da yer alan isimler için tıklayın

LİSTE DIŞI KALANLAR İÇİN TIKLAYIN

 
Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...