HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bahçeli'den erken seçim açıklaması

Düzenleyen: /
Bahçeli'den erken seçim açıklaması
Mhp, Bahçeli, Erken Seçim, Devlet Bahçeli, Haber

POLİTİKA Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,Türkeş'in kabrini ziyareti sırasında yaptığı açıklamada "Yerel seçimi gündeme getirmek doğru değildir. Bu kaosa sürüklemek olur. Yerel seçimlerde ittifak olmaz." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da partisinin kurucu lideri merhum Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklama yapan Bahçeli,  ABD Başkanı Trump'ın yaptığı Brunson açıklaması ile ilgili sorulan soru üzerine "Brunson'u bizden daha fazla sevenle bizim işimiz yok" dedi.

ERKEN SEÇİM UYARISI: KAOSA SÜRÜKLER

Bahçeli, gazetecilerin yerel seçimlerle ilgili sorusu üzerine  "Bazı çevreler erken seçimi gündeme getiriyor. Bu doğru değildir, kaosa sürükler. Geçmişte erken seçimi düşünen bir siyasi hareket olarak, şimdi 31 Mart 2019'da en geç mahalli idareler seçiminin yapılması lazımdır. 1 Ocak 2019'da Türkiye seçim sürecine girmiş olacaktır. Zaman çok dardır. Siyasi partiler arasında partiler arası ittifak söz konusu olmaz " ifadelerini kullandı.

Ayrıca Bahçeli, ittifak olur mu sorusuna da "olmaz" diye cevap verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...