HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

MHP, 5 ayda 5 milyon kadın seçmene ulaşacak

Düzenleyen: /
MHP, 5 ayda 5 milyon kadın seçmene ulaşacak
Nevin Taşlıçay, Mhp, Haber

POLİTİKA Haberleri

Yerel seçime hazırlık çalışmalarını hızlandıran MHP’li kadınlar, ekim ayından itibaren kapı kapı dolaşarak, kadınların problemlerini dinleyecek, partinin projelerini anlatacak.

MHP Kadın Kolları Genel Koordinatörü Nevin Taşlıçay, 2019’un mart ayında yapılacak yerel seçim hazırlıklarına yoğunlaştıklarını ve partili kadınların bu süreçte aktif rol alacağını belirtti. Taşlıçay, yerel seçimler için teşkilattaki kadınların kapı kapı dolaşarak, partinin ve Türkiye’nin çözüm bekleyen sorunlarıyla ilgili proje ve çalışmalarını kadın seçmene anlatacağını, sorunlarını dinleyip, onlarla dertleşeceğini ifade etti. Çalışmaların ekim ayından itibaren başlayacağını anlatan Taşlıçay, her il ve ilçedeki kadın kollarının hedeflerinin belirlendiğini vurguladı. Türkiye genelinde, 5 ayda 5 milyon kadının kapısının çalınacağına işaret eden Taşlıçay, şunları söyledi: “Kadınların sadece kapısını çalmayacağız; her bir kadınımız, telefon rehberindeki kadınları da ister aynı ilde olsun ister başka ilde olsun herkesi tek tek arayacak. Ne girilmedik ev bırakacağız ne telefon rehberlerimizde aranmadık kimse bırakacağız. Dinleyeceğiz, dertleşeceğiz, anlatacağız. Sıkılmadık el, temas kurulmadık göz, dokunmadık gönül, aranmadık telefon bırakmayacağız. 5 milyon kadın neredeyse 5 milyon aile yapar. Her bir ilçe kadın kollarımızın hedeflerini belirledik. Bu seçim, kadınlarımızın seçimi olacak.”

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...