Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın acı günü

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın acı günü

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın vefat eden amcası Mehmet Kalın, Erzurum'da son yolculuğuna uğurlandı.

Kentteki Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesinde KOAH rahatsızlığı  sebebiyle tedavi görürken hayatını kaybettiği belirtilen Mehmet Kalın'ın (84)  cenazesi, Palandöken ilçesine bağlı Solakzade Camisi'ne getirildi. Kalın için burada ikindi vakti tören düzenlendi. Camide, kanaat  önderlerinden Hacı Salih Efendi'nin torunu Hacı Hikmet Bilgin'in kıldırdığı  cenaze namazının ardından dua okunup helallik alındı. Mehmet Kalın'ın naaşı daha sonra aynı ilçedeki Erzurum Asri  Mezarlığı'na defnedildi.

Törene, Kalın'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra eski Başbakan  Yardımcısı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, Erzurum Büyükşehir  Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve çok sayıda  vatandaş katıldı.


Vefat eden Mehmet Kalın'ın 3 haftadır rahatsızlığı nedeniyle söz  konusu hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi gördüğü belirtildi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...