HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Erdoğan: Cezaevi kapısını rastgele açmayız

Düzenleyen: /
Erdoğan: Cezaevi kapısını  rastgele açmayız
Erdoğan, Cumhurbaşkanı, Genel Af, Af, Haber

POLİTİKA Haberleri

"Elli bin uyuşturucu suçlusunun olduğu bir dönemde af çıkaramayız. Bu böyle bilinsin"

YENİDEN DİRİLİŞ DÖNEMİ
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Merkezinin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan,  2002'den bu yana hayata geçirdikleri reformlarla ülkenin 2053 ve 2071 vizyonlarını sırtlanacak gençleri yetiştirmek için gerekli altyapıyı, bunun için ihtiyaç olan zemini kurduklarını söyledi.
Göreve geldiklerinde gençlerin karşılaştığı pek çok sorunun artık sadece acı bir hatıra olarak hafızalarda yaşadığını dile getiren Erdoğan, kendileri ve bundan sonraki nesillerin boğuşmak zorunda kaldığı sıkıntıların hiçbirinin artık gençlerin önünde bir engel olarak durmadığını kaydetti.
Millet olarak yeni bir dönemin arefesinde bulunduklarını ifade eden Erdoğan, "Bu dönemin adı, yeniden diriliş, yeniden şahlanış dönemidir. Bu dönem yeniden büyük Türkiye idealimizi pratiğe dökme dönemidir. Elbette bu idealin bir yanı coğrafyamızla ilgilidir. Ancak bu asla yayılmacı bir ideal değildir" ifadelerini kullandı.
Erdoğan, Suriyelilerin varil bombaları altında can vermediği bir düzenin inşası için çalıştıklarını anlatarak, şöyle konuştu: İşte ana muhalefetin başı. Dün İngiltere'de Suriyelileri, biz geldiğimizde tekrar Suriye'ye göndereceğiz, diyor. Bunun insanlıktan nasibi var mı? İnsanlıktan nasibini almamış olan bir kişi ancak bunu söyleyebilir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...