Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan'dan net 'Kaşıkçı' açıklaması: Elimizde başka belgeler var

Erdoğan'dan net 'Kaşıkçı' açıklaması: Elimizde başka belgeler var

POLİTİKA Haberleri

Pazar günü Suudi başsavcının Türkiye’ye geleceğini söyleyen Cumhurbaşkanı ‘’Yerli iş birlikçi kim? Bu 15 kişiyi Türkiye’ye gönderen kim?” diye sordu.

Erdoğan fındık fiyatlarını açıkladı
Gündemimizde bir fındık meselesi var. Büyük önem taşıyor, ben de o bölgenin insanıyım. Toprak Mahsulleri Ofisimizle 1 Kasım 2018’den itibaren levant kalite fındığın kilosunu 14 liradan, Giresun kalite fındığın kilosunu 14,5 liradan alacağız. Kayıtlı fındık alımlarında kilo başına 2 lira da destekleme ödemesi yapıyoruz. Dolayısıyla üreticimizin eline fındığın her kilosu 16 veya 16,5 liraya geçmiş oluyor. Toprak Mahsulleri Ofisi’nin stoklarından da 10 bin ton fındığı Fiskobirlik’e teminat karşılığı vererek, bu kurumumuzu da ayrıca desteklemiş oluyoruz. Böylece Fiskobirlik’in fındıkla ilgili görevlerini yerine getirebilmesine, çalışanlarına böyle bir imkân sağlamış oluyoruz.

Afrin gibi Menbiç ve Aynel Arab da terörden kurtarılacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi İkinci Dönem Sözleşmeli Astsubay Mezuniyet Töreni’ne katıldı. Burada bir konuşma yapan Erdoğan, "Bin yıldır bu toprakları İstiklal Marşımızın kıtalarına ilham veren bu ruhla korumayı başardık, inşallah ebediyete kadar da bu şekilde yolumuza devam edeceğiz" dedi.
Erdoğan şu mesajları verdi:
∂ Adı, sanı, cüssesi ne olursa olsun hiç kimsenin vatanımıza göz dikmesine asla izin vermeyeceğiz.
∂ Devletimiz, milletimiz sırt sırta verdikçe bu ülkeyi esir alabilecek hiçbir güç yoktur. Kim tarafından himaye edilirse edilsin bize zarar verebilecek hiçbir terör örgütü yoktur.
∂ Bir dönem sırtlarını dayadıkları güçlere güvenerek devletimizi tehdit edenler bugün kaçacak yer bulamıyor.
∂ Afrin'i özgürleştirdiğimiz gibi inşallah Menbiç'i de Aynel Arab'ı da (Kobani)  Tel Abyad'ı da Suriye'nin kuzeyindeki diğer toprakları da bölücü örgütün zulmünden kurtaracağız.
∂ Şimdi de Menbiç'in etrafında hendekler kazıyorlarmış. Mezarlarını kazıyorlar, bize fazla iş bırakmayacaklar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...