HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Erdoğan, sigara içen muhtarın paketini aldı

Düzenleyen: /
Erdoğan, sigara içen muhtarın paketini aldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, , Haber

POLİTİKA Haberleri

Beştepe'de 48'inci Muhtarlar Toplantısı'nda Başkan Erdoğan, toplantıya katılan bir muhtarın sigara paketini alarak, sigarayı bırakmasını istedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda düzenlenen 48'inci Muhtarlar Toplantısı'na katıldı. Erdoğan, toplantı sonrası yemeğe geçtiği sırada, bir muhtarın sigara paketini alarak, sigarayı bırakmasını istedi.

MUHTARIN SİGARA PAKETİNİ ALDI
Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıya katılan bir muhtarın sigara paketini alarak, sigarayı bırakmasını istedi. Kamuoyunda, Başkan Erdoğan'ın, sigara başta olmak üzere tüm zararlı alışkanlıklarla ve bağımlılıkla mücadele konusundaki özel hassasiyete sahip olduğu biliniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, 2010 yılında, başbakanlığı sırasında, Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) tarafından, sigara ile mücadelesinden dolayı "Sigara ile Küresel Mücadele Özel Ödülü" verilmişti.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...