Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kurtulmuş: Ortak aday için çalışacağız

Düzenleyen:
Kurtulmuş: Ortak aday için çalışacağız

POLİTİKA Haberleri

Kurtulmuş, seçim işbirliğine ilişkin “MHP ve AK Parti’nin aday çıkarmadığı yerlerdeki adaylarımız tabiri caizse Cumhur İttifakı’nın ortak adayı olacaklar. İki parti de üzerine düşen çalışmayı yerine getirecek” dedi.

Yücel KAYAOĞLU

İSTANBUL ANKARA'DA SIKINTI YOK

Kurtulmuş, AK Parti’nin Ankara ve İstanbul’da sıkıntısı olduğu iddiasının doğru olmadığını belirterek, şunları kaydetti: İstanbul’da da, Ankara’da da ben ciddi hiçbir seçim kazanma problemi olmadığını düşünüyorum. İstanbul siyasetini çok iyi bilen biri olarak söylüyorum. Nihayetinde şu tartışmayı doğru bulmam. ‘Bir büyük şehri kaybederse hükümet sistemi tartışmaya açılır’ konusu doğru bir tartışma değildir. Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi’nin nasıl değişeceğinin yolu bellidir. Bu bir anayasa referandumu, değiştirme süreci değil, yerel seçimde belediye başkanı kim olacak onu seçiyoruz. Evet, önemli bir seçim. Tereddüt yok. Ama sonuç bakımından da tereddüt etmiyorum. Böyle bir ihtimalin olmadığını düşünüyorum. 

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...