Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya'daki Şeb-i Arus Programı'nda, "Bir milyon Müslümanın katledildiği Suriye'de hala Suriye'nin başındaki zat yerini korumanın mücadelesini veriyor, birileri de onun yerini korumasına destek veriyor" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Asırlardır bilim aşıklarının mesken tuttuğu İslam şehirlerine bugün DEAŞ, PKK, FETÖ, Boko Haram, eş Şebab gibi proje örgütler musallat oldu. Öldürmekten, katletmekten yakıp yıkmaktan başka hiçbir kutsalı olmayan bu modern dönem haramileri tüm çirkeflikleri ile hayat damarlarımıza hamle yapıyor” dedi.

Erdoğan, “Bir milyon Müslümanın katledildiği Suriye’de hala Suriye’nin başındaki zat yerini korumanın mücadelesini veriyor, birileri de onun yerini korumasına destek veriyor” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Farklılıklarımızı kaşıyarak, meşrep ve mezheplerimiz üzerinden bizi birbirimize kırdırarak birileri şeytani düzenlerini idame ettirmeye çalışıyor” şeklinde konuştu

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...