Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

31 Mart için beyin fırtınası

31 Mart için beyin fırtınası

POLİTİKA Haberleri

AK Parti tarafından Kızılcahamam’da il başkanlarının katılımıyla düzenlenen kampta seçim stratejisi ve çalışma takvimi tekrar gözden geçirildi.

Damla Peker
ANKARA

AK Parti’nin 81 il başkanı, Teşkilat Başkanlığı tarafından hazırlanan 3 günlük kampa katıldı. Çarşamba günü başlayan ve 2 gün boyunca Kızılcahamam’da yoğun bir çalışma yapan il başkanları, Cuma günü ise Genel Merkez’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına’ katıldı. Kızılcahamam’daki kampta il başkanlarına sunumlar yapıldı, çalıştaylar düzenlendi.

“SAHADA GÖRÜNÜR OLUN”
Toplantıda il başkanlarına seçimlerde nasıl çalışmaları gerektiğine yönelik bilgiler de verildi. Başkanlara sahada görünür olmalarının ve sosyal medyanın önemi anlatıldı. İl Başkanlarının koordine edeceği çalışmalarla gönüllülere ulaşmadık insan bırakılmaması, sık sık ev ziyaretleri ve mahalle toplantılarını yapmaları ve sandık kurullarının önemi anlatıldı.

SEÇİME GİRECEK PARTİ SAYISI 12'YE DÜŞTÜ
Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere katılmama kararı aldı.  HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin,  ekonomik nedenlerden dolayı yerel seçimlerine katılmayacaklarını, bu kararın bir boykot kararı olmadığını söyledi. YSK daha önce 13 partinin 31 Mart yerel seçimlerine katılabileceğine karar vermişti.  HÜDA PAR’ın bu kararıyla seçime katılacak parti sayısı 12’ye düştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...