HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bahçeli, "Trump'ın ağzını kapatmadığınız müddetçe konu kapanmaz"

Düzenleyen: /
Bahçeli, "Trump'ın ağzını kapatmadığınız müddetçe konu kapanmaz"
Devlet Bahçeli, MHP, Trump, ABD, Haber

POLİTİKA Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kızılcahamam'da gerçekleştirilen partisinin İl Başkanları Toplantısı'nın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada; "Trump'ın ağzını kapatmadığınız müddetçe konu kapanmaz" dedi.


"SÜRPRİZLER OLABİLİR"
Samsun Milletvekili Erhan Usta'nın partiden ihraç edilmesine ilişkin Bahçeli, "Merkez Disiplin Kurulu, Samsun'da yapmış olduğu açıklamalar sırasında ortaya koyduğu tutum, davranış ve görüşlerin parti görüşümüz ile bağdaşmayacağı konusunda kararını vermek suretiyle partimizden ihraç etmiştir" ifadelerini kullandı. Bahçeli, seçim kampanyalarına ilişkin güzel bir propaganda süreci yaşanacağına inandığını ifade ederek, sürprizler olabileceğini söyledi. Bahçeli, Cumhur İttifakı toplantılarına ilişkin de küstüm otu oynanmayacağını ve gerekli toplantılara katılacaklarını belirtti. 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...