CHP'nin Ankara adayı belli oldu

/ Kaynak: İHA
CHP'nin Ankara adayı belli oldu

Politika Haberleri  / İHA

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 2014 yerel seçimlerinde, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığında isimler netleşiyor

2014 yerel seçimlerinde, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığında isimler netleşmeye başladı. 1999 yerel seçimlerinde Çankaya Belediye Başkan adayı olan Murat Güztoklusu, CHP'den aday adaylığını açıklamaya hazırlanıyor. Güztoklusu, bir hafta içerisinde düzenleyeceği basın toplantısıyla aday adaylığını açıklayacak. 1999 yerel seçimlerinde Çankaya Belediye Başkan adayı olan Murat Güztoklusu, CHP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıklamaya hazırlanıyor. 1999 yerel seçimlerinde HAVARAY projesiyle dikkatleri üzerine çeken Güztoklusu, bir hafta içerisinde düzenleyeceği basın toplantısı ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıklayacak.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...