HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Yedi tepeye yedi tedbir geliyor...

Düzenleyen: /
Yedi tepeye yedi tedbir geliyor...
Ak Parti, Ak Parti İstanbul, 23 Haziran Seçimleri, Seçimler, Haber

POLİTİKA Haberleri

Yakında su ve öğrenci akbili indirimine benzer yeni müjdeler verilecek. Büyük mitingler olmayacak, il başkanları hemşehrilerine yakın markaj yapacak. Binali Yıldırım ‘sözü geçen’ aile büyükleri ile buluşturulacak. CHP’nin oy deposu olan yerlerde yoğunlaşılacak. Seçim çalışmalarına tecrübeli isimler katılacak.

YÜCEL KAYAOĞLU

YSK’nın yenileme kararı aldığı İstanbul seçimleri için AK Parti’de tam anlamıyla kırmızı alarm verilmiş durumda. 31 Mart’ta yaşanan sıkıntıları tek tek tespit edip, yeni bir yol haritası belirleyen AK Parti’nin 23 Haziran kampanyasının omurgasını, vatandaşın günlük hayatını kolaylaştıracak projeler oluşturacak.

BÜYÜK MİTİNG YOK
31 Mart’ta teşkilat çalışmalarında yaşanan aksaklıkları tespit eden AK Parti yönetimi, 23 Haziran seçimleri için farklı bir strateji belirledi. Büyük mitingler yerine mahalle, sokak ve ev toplantıları, hemşehri dernekleri toplantıları düzenlemeye başlayan AK Parti, en çok da vatandaşla yüz-yüze iletişim kurulması stratejisi uyguluyor. AK Parti kurmayları “Zaman kısıtlı. Büyük mitingler veya ilçe bazında mitingler öngörülmüyor. Ama kampanyanın gidişatına göre, belki birkaç ilçede miting olabilir. Ama tüm hedefimizi, çarşıdapazarda, evlerde bire bir görüşmeler üzerine belirledik” dedi.

İL BAŞKANLARI DEVREDE
AK Parti’de çok sayıda il başkanı da İstanbul seçimleri için çalışacak. İl başkanları ‘hemşehrilerini, eşini-dostunu’ ziyaret ederek Yıldırım’a destek isteyecek. Ayrıca, Binali Yıldırım’ın aileler üzerinde ‘sözü geçen’ aile büyükleri ile buluşturulacağı ve çalışmalarını daha çok CHP’nin oy deposu olarak görülen yerlerde sürdüreceği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...