Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bahçeli: YSK, şaibeleri teyit etmiştir

Bahçeli: YSK, şaibeleri teyit etmiştir

POLİTİKA Haberleri

“CHP sözcülerinin karara yönelik saygısız ifadeleri millet iradesine ve hukukun temel ilkelerine tahammülsüzlüktür”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) gerekçeli kararını değerlendirdi. Bahçeli şunları söyledi: Oy kullanma hakkı olmayan 706 kişi yerine haksız ve hukuksuz olarak oy kullanıldığı belgelenmiştir. YSK, şaibeleri teyit etmiş, sandık yolsuzluğunu ortaya çıkarmıştır. 31 Mart seçimlerinin sonuçlarına müessir ölçüde etki edecek hukuksuzluk ve sandık usulsüzlüklerinden dolayı YSK’nın 6 Mayıs 2019 tarihli seçim iptal kararının ne kadar gerçekçi ve vicdanları rahatlatan bir karar olduğu bir kez daha gözler önüne serilmiştir. CHP sözcülerinin gerekçeli karara yönelik kaba ve saygısız ifadeleri ise bir defa millet iradesine ve hukukun temel ilkelerine tahammülsüzlüktür. CHP zihniyeti hak ettiği cevabı 23 Haziran’da İstanbullu kardeşlerimizden alacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi, 23 Haziran günü İstanbul’da bekanın, umudun, huzurun, kardeşliğin, sağduyunun kazanacağına inanmaktadır. İstanbul ehline emanet edilecektir.

‘DERSİM’ YOK HÜKMÜNDE
Tunceli Belediyesindeki tabelaların ‘Dersim’ olarak değiştirilmesine tepki gösteren Bahçeli, kararın yok hükmünde olduğunu söyledi. Rusya’dan alınacak S-400 hava savunma sistemi konusuna da değinen Bahçeli “Türkiye, S-400 Füze Savunma Sistemi bahanesiyle siyasi ve ekonomik kuşatmaya alınmış, boyun eğmesi amaçlanmıştır” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...