Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Numan Kurtulmuş: Gerekirse siyasi tövbe ederiz

Numan Kurtulmuş: Gerekirse siyasi tövbe ederiz

POLİTİKA Haberleri

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, katıldığı bir sahur programında, İstanbul’da yaklaşık 320 bin kişinin geçersiz oy kullandığını hatırlatarak “Bunların yarısı boş oy. Yani gidip CHP’nin adayına veremedi, bize de kızdı” dedi.

Kurtulmuş, yaptırdıkları kamuoyu yoklaması ile ilgili bilgi verirken de şöyle konuştu: AK Parti kurulduğundan bu yana bir defa da olsa AK Parti’ye oy vermiş seçmenlerin oranı yüzde 65’tir. AK Parti’nin Türkiye’deki siyasi tabanı asgari yüzde 65’tir. Oy vermiş sonra vermemiş, birkaç kez vermemiş sonra vermiş. Bu büyük bir güçtür. Bu insanlarımızın hepsine ulaşacağız, gönlü kırgın olanlara diyeceğiz ki ‘kırılma vakti şimdi değildir’. Eksikleri, hataları söyleyenlere diyeceğiz ki ‘Biz de siyaseti biliyoruz, eksikleri hataları görüyoruz, önce 23 Haziran’ı geçelim, ondan sonra gerekirse siyasi bakımdan tövbe istiğfar ederek yanlışlarımızdan kurtulacağız ve yolumuza koşar adım devam edeceğiz.’ Ama kızgınlıkla, küskünlükle, kusura bakmayın hiç kimsenin de CHP’nin adayını oraya getirip oturtturmak gibi bir lüksü olamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...