Kemal Kılıçdaroğlu: İktidar olduğumuzda Suriyeliler gidecek

Kemal Kılıçdaroğlu: İktidar olduğumuzda Suriyeliler gidecek

POLİTİKA Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “CHP iktidar olduğunda Suriyeli kardeşlerimizi Suriye’ye göndereceğiz. 4 milyon Suriyeli’ye de hayırlı olsun” dedi.

Grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, Suriyeli sığınmacıları ülkelerine göndereceklerini ancak bu sırada Suriye’yi Beşar Esad ve AB’den finans sağlayarak onaracaklarını söyledi. Kayyum atanan HDP’li belediyelere de sahip çıkan CHP lideri “Seçime sokuyorsunuz, kazanıyor, niye görevden alıyorsunuz ve neden kayyum tayin ediyorsunuz. Bu ne demektir? Ben sana oy veren, seni seçen bütün seçmenlerin iradesini kabul etmiyorum, sandığa atılan oylar benim için geçersizdir demektir. Bu yanlıştır, demokrasi kültürünün özüne yakışmaz, yanlıştır. O nedenle hepimizin demokrasi konusunda duyarlı olması lazım” diye konuştu.

YAVAŞ'A "YURT DIŞI" SORUSU
AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ilk 6 ayının 36 gününü yurt dışında geçirdiğini belirterek “Yani her 5 günden 1’i dışarıda... Raporda buna dair bir bilgi de yok” dedi. Şahin “Henüz Haymana’ya ayak basmadı ama 16 gün Londra’da ne yapmış mesela? Bu gezilerin Ankaralılara maliyeti nedir? Hemşehrilerimizin bunları bilmeye hakkı var” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...