Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Merkel'den Hafter ve Sarraç'a Libya Konferansı daveti

Düzenleyen: / Kaynak: AA / İHA
Merkel'den Hafter ve Sarraç'a Libya Konferansı daveti

POLİTİKA Haberleri  / AA / İHA

Alman Hükümeti, başkent Berlin’de 19 Ocak’ta gerçekleştirilecek Libya konulu konferansa, Ulusal Mutabakat Hükümeti lideri Sarrac ve Hafter'i davet etti.

Almanya’nın başkenti Berlin’de 19 Ocak’ta Libya konulu konferans gerçekleştirilecek. Almanya Başbakanlık ofisinden yapılan açıklamada, Berlin’deki konferansa Birleşmiş Milletler destekli Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) lideri Sarrac ve Hafter'in davet edildiği belirtildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı konferansa ayrıca, Rusya, ABD, İngiltere, Fransa, Çin ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden temsilcilerin de katılması bekleniyor.

Dün Rusya’nın başkenti Moskova’da Türk ve Rus heyetler Libya’daki taraflar ile görüşmüştü. UMH Başbakanı Fayiz es Serrac anlaşma metnini imzalamış, Hafter ise süre isteyerek gece yarısı Moskova’dan anlaşmayı imzalamadan ayrılmıştı.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: AA / İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...