Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bahçeli: Rusya bize beslediği husumeti ifşa etti

Bahçeli: Rusya bize beslediği husumeti ifşa etti

POLİTİKA Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İdlib’deki hain saldırının hemen ardından Genel Merkez’de bir araya geldiği divan üyelerine “Suriye’de mücadelenin devam etmesi gerekiyor. Gidilebildiği yere kadar gidilmelidir” değerlendirmesini yaptı.

Edinilen bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki gün saat 22.30 sıralarında MHP lideri Bahçeli’yi telefonla arayarak, İdlib’deki son durumu anlattı. Bunun üzerine Bahçeli, Divan üyelerini topladı. Sabaha kadar süren toplantıda Bahçeli, Rusya’nın Türkiye’ye karşı tavrını eleştirerek şu ifadeleri kullandı:
Rusya Federasyonu bizim tarafımızdan malum olan menfur ve meşum yüzünü bir kez daha göstermiş, Türkiye’ye karşı beslediği gizli husumeti açıkça ifşa etmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi, Suriye hava sahasının Rusya tarafından açılıp açılmaması hükmünü tümden kaybetmiş, artık güç ve zor kullanmak kaçınılmaz bir mecburiyet hâline gelmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi, hükûmetin alacağı siyasi ve askeri her karar, her uygulama, her tasarrufun yanında duracak, destekçisi olacaktır. Sınır kapılarının açılması da isabetli bir hamledir.
Gelişmeler silahlı çatışmadan sıcak savaşa dönüşme konusunun Türkiye’nin meselesi olmaktan çıktığına işaret eden Bahçeli “Kan döken rejim unsurlarının bulundukları her yerde cezalandırılmalıdır. İçinden geçtiğimiz süreç, herkes ve NATO üyesi her ülke için de samimiyet ve iyi niyet testidir” ifadelerini kullandı.          Ebru Karatosun ANKARA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...