Erdoğan: Türkiye’nin yükselişi engellenemez bir ivmeye ulaşmıştır

Erdoğan: Türkiye’nin yükselişi engellenemez bir ivmeye ulaşmıştır

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Kabine Toplantısı'nın ardından millete seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Türkiye'nin yükselişi kimsenin önünde duramayacağı, engelleyemeyeceği, geri döndüremeyeceği bir ivmeye ulaşmıştır" dedi.

 Ayasofya’nın ibadete açılmasıyla ilgili olarak, “Ayasofya'yı yanlış bir kararla da olsa müzeye biz çevirmiştik, onu yeniden camiye de biz döndürüyoruz" diyen Erdoğan, 15 Temmuz destanıyla ilgili olarak da "Biz, milletimizle beraber yürüdük, milletimizle beraber o gece darbeyi ve darbecileri bitirdik" diye konuştu.

ERMENİSTAN’IN ÇAPINI AŞAN BİR HADİSE
Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik saldırısını şiddetle kınadığını belirten Erdoğan “Bu saldırı Ermenistan’ın çapını aşan bir hadise. Amaç hem Yukarı Karabağ’da çözümü tıkamak, hem de yeni çatışma alanları ortaya çıkarmak” dedi. Erdoğan, Azerbaycan’a yönelik her saldırının karşısında yer almakta asla tereddüt etmeyeceklerini sözlerine ekledi.

ŞEHİTLER İÇİN MECLİS’TE HATİM OKUNACAK
TBMM'deki 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü programına, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanı Mustafa Şentop da katılacak. TBMM 15 Temmuz Anıtı önünde demokrasi nöbeti tutulacak. Ömer Halisdemir'in şehit edildiği an olan 02.16'da kırmızı beyaz renklerdeki balonlar uçurulacak. Mecliste, 30 kişiyle Kur'ân-ı kerim hatmi yapılacak ve hatim duası okunacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...