'Dostlar' farklı düşünüyor

'Dostlar' farklı düşünüyor

POLİTİKA Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin 37'nci Olağan Kurultayında yaptığı konuşmada 'Dostlarımızla iktidara geleceğiz' sözlerine karşılık, İyi Parti'den dikkat çeken bir açıklama geldi.

Ebru Karatosun ANKARA

Gazetemize konuşan İyi Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, tek başına iktidara gelmek istediklerini ifade ederek "Biz tek başımıza iktidara gelmek gibi bir iddiayı taşıyoruz. İyi Parti iktidar vizyonu olan bir partidir. Bizim Millet İttifakı'nı iktidara getirmek gibi bir hedefimiz yok” dedi. Ağıralioğlu "Türkiye'de iktidarın sayısal bir kuvvete ihtiyacı yok. Biz iktidara, millete verdiği sözleri tutmasını tavsiye ediyoruz. Cumhurbaşkanı, 'Millet İttifakı'ndan İyi Parti'yi koparabilir miyiz?' diye siyasi hamleler yapıyor olabilir. İyi Parti'yi saflarına katmak yerine millete verip de tutmadıkları sözlerini tutsunlar. Biz Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi'nin değişmesini teklif ediyoruz. Biz bir olan biteni görelim. Ona göre mukabele edeceğiz" diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...