HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ömer Çelik: BM temsilcisinin terör örgütüyle görüşmesi rezalet

Düzenleyen: /
Ömer Çelik: BM temsilcisinin terör örgütüyle görüşmesi rezalet
Ömer Çelik, Ömer Çelik Açıklama, Haber

POLİTİKA Haberleri

AKParti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı devam ederken, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Birleşmiş Milletler (BM) Çocuklar ve Silahlı Çatışma Özel Temsilcisi Virginia Gamba'nın terör örgütü PYD/PKK'nın güdümündeki sözde SDG'nin yöneticileriyle video konferans yöntemiyle bir görüşme gerçekleştirdiğini hatırlatan Çelik, bunun bir teröre destek verme girişimi olduğunu ve bu görüşmeyi bir BM yetkilisinin gerçekleştirdiğini vurgulayarak bunu şiddetle kınadıklarını belirtti. Yunanistan’ın tutumunu da eleştiren Çelik, "Hem diplomasi istemeyip hem de sahada gasbetmeye çalışanlara karşı TSK’nın kararlılığı asla test edilemez. Türk Silahlı Kuvvetleri, vatanseverlik söz konusu olduğu zaman dünyadaki hiçbir orduya benzemeyen bir kararlılık ve fedakârlık içerisinde davranır" diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...