Kalın'dan Avusturya Başbakanı Kurz'a 'İsrail bayrağı' tepkisi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Kalın'dan Avusturya Başbakanı Kurz'a 'İsrail bayrağı' tepkisi

POLİTİKA Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, başbakanlık binasına İsrail bayrağı çektiren ve İsrail'in tarafında olduklarını belirten Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz'a tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Avusturya Başbakanı Kurz'un "İsrail'in yanındayız" mesajına tepki olarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Paylaşımında, "Aklın, vicdanın, insanlığın sustuğu nokta" diyen Kalın, "Avusturya Başbakanı destek için başbakanlık binasına İsrail bayrağı çektirmiş. Siz böyle davrandıkça İsrail daha pervasızca saldıracak. Umarım Avusturya ve Avrupa'nın akıl ve vicdan sahibi insanları bu tarz-ı siyasete tepki gösterir." ifadelerine yer verdi.

Kalın'dan Avusturya Başbakanı Kurz'a 'İsrail bayrağı' tepkisi

AVUSTURYA BAŞBAKANI KURZ PAYLAŞIMINDA NE DEDİ?
İsrail ile dayanışma işareti olarak başbakanlık binasının çatısına İsrail bayrağı çektiklerini belirten Kurz, "İsrail'e yönelik terör saldırılarını mümkün olan en sert şekilde kınıyoruz. Hep beraber, İsrail'in tarafındayız." paylaşımını yaptı.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...