HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Başkan Mustafa Bıyık'a silahlı saldırıya ilişkin 1 tutuklama daha

Düzenleyen: /
Başkan Mustafa Bıyık'a silahlı saldırıya ilişkin 1 tutuklama daha
Trabzon, Yomra Belediyesi, Mustafa Bıyık, Haber

POLİTİKA Haberleri

Trabzon'da, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ın uğradığı silahlı saldırıyla yönelik soruşturma sonrası 1 kişi daha tutuklandı.

Yomra Belediyesi binası önünde aracının içerisinde silahlı saldırıya uğrayan Ypmra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, silahın tutukluk yapması üzerine kurtulmuş, zanlılar da kısa süre içerisinde yakalanmıştı. Saldırıya ilişkin tutuklama kararlarına bir yenisi daha eklendi.

BAŞKASINA AİT KİMLİKLE YAKALANDI

Yomra Belediye Başkanı Bıyık'a yönelik 11 Haziran Cuma düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekiplerince dün Akçaabat ilçesinde başkasına ait kimlikle yakalanan, olayın azmettiricisi olduğu iddia edilen T.K'nin babası olan Ayhan K. emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Cumhuriyet savcılığındaki ifadesinin ardından Ayhan K. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

NE OLMUŞTU?

Yomra Belediye binası önüne, 11 Haziran Cuma sabahı Yomra Belediye Başkanı Bıyık'a, makam aracından indikten sonra şüpheli bir kişi tarafından silahla ateş edilmişti. Belediye binası yanındaki bankamatiklerin bulunduğu alandan ateş eden zanlının silahından çıkan kurşunlardan 4'ü binaya, biri de bankamatiğe isabet etmişti. Bıyık, saldırıdan yara almadan kurtulmuştu. Olayın ardından kaçan şüpheli H.A. ile azmettiricisi olduğu ileri sürülen T.K. güvenlik güçlerinin çalışması sonucu aynı gün yakalanmıştı. H.A. ve T.K, hafta sonu çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanmıştı.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...