HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Talimatıyla yapılmaya başlanmıştı, Erdoğan deprem konutlarında örnek daireyi inceledi

Düzenleyen: /
Talimatıyla yapılmaya başlanmıştı, Erdoğan deprem konutlarında örnek daireyi inceledi
Erdoğan, Arnavutluk, Haber

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk’ta katıldığı Türkiye’nin yardımlarıyla yapılan deprem konutlarının teslim töreni öncesi örnek daireyi inceledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan resmi temasları kapsamında geldiği Arnavutluk’un başkenti Tiran’da Arnavutluk Başbakanı Edi Rama tarafından resmi törenle karşılandı. Erdoğan’ın tören sonrası ilk durağı ise Laç kentinde Türkiye tarafından yaptırılan deprem konutlarının teslim töreni oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, örnek daireyi inceledi. Erdoğan ve Rama, yetkililerden bilgi aldı.

Talimatıyla yapılmaya başlanmıştı, Erdoğan deprem konutlarında örnek daireyi incelediERDOĞAN'IN TALİMATIYLA YAPILMAYA BAŞLANMIŞTI

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Albayrak İnşaat’a yaptırılan ve geçen Aralık ayında tamamlanan deprem konutları, ülkede 26 Kasım 2019’da meydana gelen ve 51 kişinin hayatını kaybettiği 6,3 büyüklüğündeki depremin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla yapılmaya başlanmıştı.

İnşaat kapsamında 522 daire, 37 ticari bölüm ve yer altı park yerleri depremzedelerin hizmetine sunulacak.

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...